Wednesday, 27 July 2011

thankyouu :D

ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

lagu blog aku ? yaa walaupun dah lama still best :D hahahahah , dulu ni lahh lagu kesukaan aku , sentiasa dengar jee dulu , then aku dah lama tak dengar , tiba tiba aku teringat lagu nii . nak tahu macam mana aku boleh teringat ? teeheeee xD baca story aku lahh :)

tadi tadi and tadi , ada pertandingan bercerita dekat sch , then ada persembahan sekali , whoaaaa LEEYOT , KALASHA AND JOANNA :) nyanyi lagu FALL FOR YOU ni  then aku apa lagi dekay bawah terjerik jerit lahh , aku pun nyanyi ahh sekali , hohoho best best . lepasni aku takkan lupa kan laguu ni lahh . ILOVEYOULAH , hahahah .

korang korang , JOANNA , LEEYOT AND KALASHA thankyouu tau ? ILOVEYOU , buat aku ingat lagu ni , hihihi xD

Monday, 25 July 2011

Saya tak kisah :P

ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

kali ni dah tiga orang cakap dengan aku , i tak comel macam youu i banyak jerawat , adik tak cantik macam kakak adik nii banyak jerawat , you comel ? i banyak jerawat :( heish , who's care babe ? tak kisah okayy ? -,-  takkan yang takda jerawat tuu cantik jee . tak okayy . tak semestinya yang banyak jerawat tuu buruk . Heish . Penting ke semua tuu dalam hubungan  ? sikit sikit , i buruk i banyak jerawat errrr , penting kee ? tak kann ? so tak payah cakap pasal kecantikkan lahh . okayy ? nak kawan harus tengok semua tu ke ? tak perlu kot kan ? jyeahh so stop cakap pasal benda nii xD

Saturday, 23 July 2011

BENGANG .

ASSALAMUALAIKUM AND HAY .

Huaaaa nak nangis , MALAYSIA ? Kenap kenapa kenapa and kenapa ? Heishh ! Macam mana boleh kalah ? Aduhhh aku and abang aku sebelum malaysia lawan kitorang dah yakin malaysia boleh menang tapi ? Hm tak rupanya , tapi tak semestinya kan dekat bukit jalil diorang tak bolehh menang . MALAYSIA BOLEH <3 I PROUD TO BE MALAYSIA :D nakk jee aku pergi tengok malaysia dekat bukit jalil owhh . Tapi ? Tak bolehh punyaa . heishh >< Walau macam mana pun saya tetep BANGGA MENJADI ANAK MALAYSIA <3

Wednesday, 20 July 2011

Jyeahh :D

ASSALAMUALAIKUM AND HAY .

Jyeahhh :D laguu blog aku nii haaa , dah lamaa aku carik akhir nyaa dapat jumpaaweii :D bestt kan kan ? Minat sangat weiii <3 penyanyi nyeee comel tahap gaban, suara pun dah comel dahh ni , apa lagi muka kan kan ? Hahahahahah , #dah tak tahu nak cakap apa sebenarnyaa . Hahahah , tuu je kottt :)

Monday, 18 July 2011

Aduii .




ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

Haa Cody Simpson , haaa korg dah tahu kn aku minat Cody Simpson , yee mmg aku minat diaaa sangat sangat weiii , tapii now dia dahh jadi orang keduaa yang aku minatt alaahhh , aku tk tahu kenape tibe tibe jee bokeh jadi mcm nii , dulu yeye aku minat dia gilaa babi punya skrg ? SORRY TO SAY LAHH BRO :'D tapi walau mcm mana pun diaa tetap aku minat . ILOVEYOU CODY SIMPSON <3


Hayy Justin Biebier , yaa now aku minat diaa gila babeng , aku tak tahu kenape -,-' dulu memang yeye aku FUCK diaa now aku dah tersangkut dengan diaa weii . Maybe sebab KALASHA and BALQIS mmbe aku yang selalu nyanyi lagi Justin Bieber dekar kitorg . Terutama org yg benci Justin Bieber diaa akan nyanyi dkt org tu contohnya aku dulu aku FUCK dia kn now aku dahh suka <3 Kenapa weii ? Kenapa aku boleh minat diaa ? Sampai blog aku pun laguu dia weii . Aww LOVEYOUYOUYOU JUSTIN BIEBER <3

HAAA AKU TERINGIN NAK TENGOK CODY AND JUSTIN BERDUET , HAHA xD

USTAZAH SORRY :)

ASSALAMUALAIKUM AND HAY .

Ustazah saya mintak maaf , ahaha :D td ponteng kelas ustazah owhh :( ahahaha -,- then kn hm ustzah dpt tngkap atohhh :'( then kan kan ? ustazah pukul pakai senduk , aku dengan 7 sekawan yang lain , atoooo sakit nyeee , then ustazah ckp aku ketua dia eah melebih pulak ustazah nii -,- then aku ckplahh halidah yang ajak , i just follow , ahahah ;D then tibe tibe ustazah ckp shereen yang ketua semua nii , shereen bengang gilaa , sampai jeling dkt ustazah xD then ustazah marah lahh , aku menjawab sikit sikit , hahaha , then ustzah cubit dua dua pehe aku , aww aku menjerit tk ingat bf weii xD hahaha gilaa -,-' then kitorg kene ceramah weii , shereen menjeling jee keje nyaa , mkn pun tk sempat weii :( hahah xD

Thursday, 14 July 2011

SABAR JE DGN CINA NI !

ASSALAMUALAIKUN AND HAY .

Td dkt sch , time sivik tp berlajar geo . Cikgu yg ajar ni name dia Cik Lee tau ? Dh lh tua tk kawin-2 , ahaha xD dia tuu nmpak sangat tk suke aku weii , mcm vavi jee CINA tuu , dh lh agak SENGAU xD

Haa td buat pembetulan geo , cikgu suruh bace ramai ramai weii . Aku bace slow jee , korg duduk sebelah aku pun korang tkkan dgr punye lhh x) Hahah then dia ckp syarafina [ yaa that's my name ] , kenepe kamu tidak bace ye ? Aku jwb haa ? Dia pegi dpn aku , hm . Then aku jeling jee , aku pndang tmpat lain weii . Buat dono , then dia ckp lain kali bace .

Then cikgu belahh dari tmpat aku wei , haa then sambung bace , dia ckp aku still tknk bace . Haa Dia suruh aku bace sorg-2 dgn nada yg kuat . Then aku bace dgn nada yg kuat care melawan , haha amik kau xD

Then lpas bace cikgu ckp kenape awak mcm tk puas hati , then aku diam aku pndang kwn aku yg duduk sebelah aku tu , then aku pndang tingkap lh meja lh mcm mcm lh , then dia ckp saye tanye awak ni , aku buat dono lagii . Dia tnye lg SAYARFINA kenape awak tk puas hati ? Then aku jwb SAYE TK CKP YG SAYE TK PUAS HATI ENN ? Dlm hati aku BANGSAT -,-'

Haa dia boleh pulak tk dgr punya kuat aku ckp , bodoh betul then mmbe aku tolong ckp kn , haa then dia ckp saye tahu awk tk ckp tp care awak mcm tk puas hati aku buat bodh jee weii . then mase dia dh tamat then dia keluar jee aku ckp mcm ni PUKIMAK ANJING BETUL LH aku jerit mcmtu , then semua mmbe aku dtg dkt aku diorg ckp weii sara berani kau mnjwb dgn cikgu en ? Mmg ramai ahh tabit aku . Wahh terima kasih haa ? Mmg padan muke kau ANAK DARE TUA xD

Tuesday, 12 July 2011

Kelakar weii !

ASSALAMUALAIKUM AND HAY .

Jyeahh , td dkt sch kelakar gilaa . Haha xD timee ujian td aku kene kn ustazah . Bhaha :DD unstazah kn jalan lh dekat tmpat tmpat orang kn nk check semua kn biase lh ujian ramai kot cikgu buat mcmtuu kn kn ? Haa then ustazah kn lalu lh dpn aku nii weii dpn aku tkde orang nyaa tk datang then ustazah duduk dpn aku , haa ustazah duduk dlm 10 minit ustazah terlelap weii haa aku ketuk lh meja then ustazah terjagaa haha terkejut ustazah :D padannn muke xP

Jyeahh time untuk kutip kertas weii haa , lpas kutip pelajar islam dikehendaki solat asar . Haaa tp time tuu belum lg dlm 10 minit slepas tuu baru solat then aku dgn mmbe-2 aku nk pegi tandas kejap sementare tunggu waktu solat , lpas pegi tandas nk masuk kelas nmpak ustazah nk trlelap weii , aku ketuk pintu kuat-2 then ckp assalamualaikum kuat kuat ustazah terkejut gila gilaa , ustazah mulaa lh mngamuk haa ustazah pnggil aku ustzah ckp kenape awak ketuk pintu kuat kuat aku gelak jee awak nii buat prngai lh , aku buat dono :P

Ahaha then tibe tibe mmbe aku lg sorg ni buat dkt ustazah haaa ape lg ustazah kejar dia dlm kelas ustzah pukul diaa then dia gelak je , and satu kelas gelak ustazah pukul tk sakit lngsong weii ahaha xD

Haaa mmbe aku lg sorg nii kejee dia gelak jee . Haa sii mimi ni haa diaa gelak je sebab aku buat lawak tauu then ustazah pegi dkt dia  , dia lari sekejap then ustazah lempng diaa weii tk kuat mana haha :D ahaa then dia ckp ustazah jgn lempang muke lempang tangan , ahaha :DD kelakar doohh then ustazah kate awak nii , haha . Haa mmbe aku pegi ketuk kepale aku wauu sakit nyee dh lh time tu aku tgh minum air trkeluar blik air tuu weiii , then aku ckp bodoh dkt mmbe aku tuu ustzah dgr  ustazah kejar aku weii , haha .

Haa then ustzah kejar akuu weii dlm kelas aku lari lari ustzah tk dpt kejar aku , wekkk :P haha :DD then ustazah pegang tngan aku weii then aku mcm care nk lepas kn lh kn kn . Haa ustazah still dpt tngan aku ustazah suruh duduk , then aku ckp yeye :D then ustazah ckp bnyak gelak lh tige sekepale nii haa aku and mmbe aku pun gelak lh hhaha :DD

Then time ustazah untuk blahhh pulak , dia keluar jee , tk jauh lg aku and mmbe mmbe aku ape lg gelak sekuat kuat hati haa ambik kau , diaa stop jln then diaa pndang kelas kitorg , kitorg buat dono lg , haaa mmg pnjang lh weii . Haha kelakar , pdn muke ustzah , main main kejar kejar best tauk ? Hahah xD

Saturday, 9 July 2011

Tarik Telinga xD

ASSALAMUALAIKUM AND HAY :]

Tadi ambik reprt card weii :'] pehh aku ckp kau keputusan dahh lah teruk then ibu and abang ambik lagii buat aku cuak weii , pehh lepas kene ambik report card semua aku kene tarik telinga aww aww sakit tuu weii , nk rase ? Buat lh mcm aku , ahaha xD

Haa mcm nii , mule mule tunggu giliran tau tau ? Then aku dahh cuak dh , fuhh then tibe giliran aku , aku dahh cuak takut cikgu gtau ibu mcm mcm pasal aku then cikgu ckp ape tau ? Cikgu ckp sara nii bagus dlm kelas bile saye tanye satu kelas mulut dia yang bising , diaa boleh jawab lh , mcm mcm cikgu ckp then aku lege gile xD

Tibe untunk tunjuk keputusan dekat ibu dua mate perlajarn aku turun weii yaituu MATH and GEO >< sebelum peperiksaan pertengahah tahun nii , MATH aku dpt 88 GEO aku dpt 80 weii pertengahan ni nak tahu aku dpt berape ? MATH 46 GEO 48 , turun gilee gilee kn kn kn ? Pehh teruk dohh x[

Hm , bile dh habis semua tuu , tuu yg aku kene tarik telinge tuu , mule mule ibu , ibu lagii gmpak tarik dpn dpn org , then aku mulee buat muke sebel aku nii , then samapi kerete abang aku pulak , abang aku bkn main sakit lg diaa tarik , mm sedap and trbaikkkkkkkkk weii xD tuu je kott , ahaha "D

Thursday, 7 July 2011

Sakit bodoh !

ASSLAMMUALAIKUM AND HAY :]

Okay smlm dkt sch dia pukul aku , kfinee mmg sakitt rase nk mati tahap gaban .Kau pukul tangan aku sampai lebam aku tahu badan kau besar , ingat aku yang kecik ni tk kuat ke , ntah ntah aku lg kuat dari kau kott . Hm aku mengadu dkt mmbe mmbe aku then dorg nk gaduh aku cakap tkyah lh , hal aku bukan hal korg , haha mengadu sajaa nk ambik perhatian jee xD

Hm , story dia mcm nii , kwn aku ada mcm buntal buntal sikit , kitorg pnggil diaa bantal , diaa comel kott . Haha xD then mmbe aku dgn aku rebut nk si bantal nii , ahaha then budak yang pukul aku tuu terase yg kitorg  pggil dia bantal perasan sial , pehh , aku cakap kau . Haish sabar jee , then dia pukul lh tangan aku then aku nk balas dia dh blah , malas aku nk kejar like mcm budak sakai main kejar-2 .

Then mase kelas agame dia dtg kelas aku , belajar agama dkt situu then ustazah suruh lh tulis bahase jawi dkt depan , ape lg aku nk lh kn dgn mmbe mmbe aku , jawi simple jee ken ken ? Haha xD then sii gemok tuu moden kott tk tahu tulis jawi , kitorg suruh lh ustazah pnggil si gemok tuu , suruh tulis , aku nmpak mukee dia mcm cuakk jee , haha xD Padan kau .Haha :D

Hm , ustazah tetap tknk panggil diaa , sebab ustazah tknk bg diaa malu lh konon dlm kelas sabar jee aku . Haish -.-' then mmbe aku nii si mimi dia jerit kuat kuat dia ckp USTAZAH SURUH LH DIANA TUU , haa name budak tuun diana , then diana diri diaa ckp AKU LEMPANG KAU . Then mmbe aku ckp LEMPANG AHH SINI AHH , then diaa diam jee , nmpak sangat cuak kau tuu weii , haha xD

Yee ? Harini aku nk balas dkt kau , lagi kuat mcm mana kau buat aku . Kau terase pahall ? Terase diri kau gemok , kau mmg gemok pun . Haha xD komfem lepas aku pukul kau  , kau akan ngadu rytee ? Dengan kakak kau , pleasee lh aku tk takut lh dgn kakak kau tuu , kakak kau and kau same jee dua kali lime jugak mcm kau . Jyeahh kau tunggu je aku dkt sch okay ? Jangan nangis eah ? xD