Friday, 24 June 2011

Hari jadi saya :)




Aww 25 june sudahh tiba lh soo brmaknee hari jadi sayaa pun dh tibaa lhh , aww suka sangat :)) Hadiah hadiah hadiah mari marii . Hikhik X) thankyouu siapaa yang wish sara . Lagi lagi friend dekatt Facebook aww aww ramai wish saya lh :))Thankyouu sebab wish sara okay ? Sukaa sangatt xD Terumaa dekat friend school kawan akuu :)) Sebab ingatt bfdayy sayaa xD Macam tuu jugak friend dekat Facebook sebab wish . Iloveyou lh kawan :)) Sampai sinii je kott tk tahuu nak cakap apaa . Btw thankyouu again sebab wish sayaa okay syg xD

25 june aww :))



25 june aww <3 bfday saya . Suka tarikh ni weii :)) Hari jadi saya esok sajaa xD Cepat lh esok . NGEEEEEE --' Hikhik . Wish saya tau ? Bagi hadiah tau tau ? Hakhak joke sajaa xD aww aww kawan kawan saya mana hadia saya ? GRRRRR paksa bagi hadiah pulak aku nii , hakhak :DD suka sangat aku dengan tarikh 25 june :))

Haa tapi sedih sikitt lah . Hm , tyme bfday aku parents aku tkdee dohh , diorang pegi kuantan . Huh ! :( sedih tyme bfday anak mak bapak tkde dekat rumah ;( Tahun nii paling sedihh kott , tapi diorang ada tinggal kn duit untuk aku ayah aku bagi 50 bile balik ayah aku akan berlanjaa makan :DD yaya suka sangat >< Tkdelh sedih sangat kn kn ?

Ibu saya pulak ? Tk bagi ape ape pun just nanti bile dia balikk diaa promise dia nk berlanjaa aku ape ntahhh , hanya aku dan diaa hahah . So sibling aku yang lain tinggal tinggal xD aww saaaaaaaayang ibu <3 Tk sabar . Ibuibu cepat lh balik . Haha padahal baru jee tadi parents aku pegi kuantan -' dh saku suruh diorang balik mmg tkkn dpat lh , hm diorang balik ahad nii . GRRRRRR --'

Aku nk tengok kawan siape wisg aku dulu . Yang sii dee dh wish aku awal awal dh , baru jee tadi , belum hari jadi aku lagii --' Tapi au happy dia ingat iloveyou lh dee , kembar trbaikk <3 tapi kenape lh ade orang buruk buruk kan kau ? Tapi aku tkkan percayaa okay ? Kau jangan risau tu ? Aku sayang kau sampai matii tauuu ? Jangn lupa aku and insyaallah tyme hari jadii kau aku akan jadi orang pertama wish kau :))

Thursday, 23 June 2011

Thankyouu kakak X)



Ni kakak saya dkt Facebook dhh xD aku nk ucap kn trimass dkt dia sebab ajar aku semua nii , kakak thankyouu tauu tauu ? Sayang kakak lh <3 If tkde dia tkde lh blog aku nii hahak . Dia baik kott , dia HOT gilaa lh weii facebook sampai ada EMPAT kott . Banyak kn ? Tapi dia tk suka HOT HOT ni kn kn kn kakak ? Hikhik , Dia HOT pun dia tk sombong mcm BUDAK TU . Haha xD thankyouu again kakak lebiu lh <3

Wednesday, 22 June 2011

Teringin berpunya xD

Hi Hi Hi and Hi x

Yaa teringin berpunya macam anda anda sekalian lah . Bhaha ayat aku tk boleh belah lahh . Yes yes and yes mmg aku teringin sangat berpunye weii ") If berpunye dpt kasih syg lebih if single mcm boring but aku nk sangat try single setahun ') tk setahun pun 5 bulan pun jadilh weii knkn ?

Korg korg ada calon tk ? Bhaha :DD just joke . Aku tknk calon calon nii weii , aku nk lelaki tu timbul perasan syg dia dkt aku weii . Aku nk dgr nasihat kakak aku tu si TASHA SALENA ( FAR'SHA) Haha xD btw adik ingat pesan kakak <3 Betul kn ? Nk coup mesti carik lelaki yang baik kn ? Kn kn ? Huh , harap harap dpt . Ngeee -,-'

Kjap kjap , aku nk boyfie and aku nk single . Yaa mana satu weii , lebih baik aku pilih single kn kn ? Bab kate kakak aku tu berlajar dulu baru coup coup ni . Haha :D But single boring lh , coup best tapi kadang kadang menyakit kn hati pun ada jugak kn ?

Okay okay sampai sini je kott , boring so update lh blog nii X)

Friday, 17 June 2011

Hay xD

HayHayHay all ;) Korang nk tau lame aku tk edit blog --' hmpir 2 bulan wokk --' huh ! lappy aku rusak tu lh tk boleh nk edit . Now dh boleh . So memang banyak lh aku berleteh dkt sinii :DD if  rase panjang jangan bace yee ? Okay start story mory aku dhh xD

Pade satu malam nii dia and aku bergayut pade pukul 12 setengah malam :)) aku suke sangat sangat xD dia tanye aku banyak soalan wokk , then aku ade lh malu malu kucong tuu , biase lh first time kn ? Haha :DD then diaa tacing sudah sebab dia jee asyik tanye aku hanye menjawab , dia tacing sampai esok pagii wokk , aku try pujuk , lame lame diaa sudah tidak merajuk , syukur alhamdullilah <3

Yaa , malam seterus nyaa bergayut lagii lhh <3 hari keduaa aku try biase kn diri aku , then gelak gelak lh , aku suke gile care dia ckp gelak macam ex aku BOY . teringat pulak dekat diaa , huh , sambung Haikal balik , haha :DD dia ckp aku nii pendiam kott :DD hahah , aku just gelak jee weiii . Best sangat weii :))

Haa dn pade tarikh ini 3 june 2011 aku and Haikal sudah tidak ade ape ape weii , diaa and aku gaduh teruk kott pade pukul 2 15 minit pagi ;( aku nk nangis owh , then lepastuh aku dh tk contact dh , and then diaa remove aku dari Facebook ;( lagi bertambah sedih and nangis aku nii ;( then aku try lupe kn diaa , but tk boleh , aku sayang dia sangat sangat , but mybe diaa tk tahu aku sayang diaa ketat ketat <3 missyouHaikal :(( and sampai sekarang diaa ade dalam hati aku ;(