Friday, 24 June 2011

25 june aww :))



25 june aww <3 bfday saya . Suka tarikh ni weii :)) Hari jadi saya esok sajaa xD Cepat lh esok . NGEEEEEE --' Hikhik . Wish saya tau ? Bagi hadiah tau tau ? Hakhak joke sajaa xD aww aww kawan kawan saya mana hadia saya ? GRRRRR paksa bagi hadiah pulak aku nii , hakhak :DD suka sangat aku dengan tarikh 25 june :))

Haa tapi sedih sikitt lah . Hm , tyme bfday aku parents aku tkdee dohh , diorang pegi kuantan . Huh ! :( sedih tyme bfday anak mak bapak tkde dekat rumah ;( Tahun nii paling sedihh kott , tapi diorang ada tinggal kn duit untuk aku ayah aku bagi 50 bile balik ayah aku akan berlanjaa makan :DD yaya suka sangat >< Tkdelh sedih sangat kn kn ?

Ibu saya pulak ? Tk bagi ape ape pun just nanti bile dia balikk diaa promise dia nk berlanjaa aku ape ntahhh , hanya aku dan diaa hahah . So sibling aku yang lain tinggal tinggal xD aww saaaaaaaayang ibu <3 Tk sabar . Ibuibu cepat lh balik . Haha padahal baru jee tadi parents aku pegi kuantan -' dh saku suruh diorang balik mmg tkkn dpat lh , hm diorang balik ahad nii . GRRRRRR --'

Aku nk tengok kawan siape wisg aku dulu . Yang sii dee dh wish aku awal awal dh , baru jee tadi , belum hari jadi aku lagii --' Tapi au happy dia ingat iloveyou lh dee , kembar trbaikk <3 tapi kenape lh ade orang buruk buruk kan kau ? Tapi aku tkkan percayaa okay ? Kau jangan risau tu ? Aku sayang kau sampai matii tauuu ? Jangn lupa aku and insyaallah tyme hari jadii kau aku akan jadi orang pertama wish kau :))

No comments:

Post a Comment