Saturday, 24 September 2011

Ummi Mastura Abdul Aziz :'(

ASSALAMUALAIKUM AND HAY.


yeee sayaa rindu awak :'( sgtttttttttttt rinduuuuuuuu. hm, bila aku boleh jumpa kau lg? bila aku boleh gurau dgn kau lg? bila boleh peluk kau lg? GRRRRRR, really missyousayang :'( aku saya kau lahh mimi :') kau bff aku lahh wehh. tkda siapa boleh gantikan tmpat kau iluffchu :(

Wednesday, 21 September 2011

:)

ASSALAMUALAIKUM AND HAY .

awakkk cuba kira berapa lama saya tk update blog, huaaaaa sumpah lama kan awak? hihi :'> tkdaa story dohhh #ada mmg ada tp mls ;p. okay, berabuk blog aku nii wehhh. sbb korg tk follow tauuu >< jahat korg, hahah ;)

okayy now, aku nk story pasal boyfriend aku siapa lg kn kalau bkn CODY SIMPSON saya tuuu aww <3 iluffchu ;) sumpah aku jatuh cinta dkt diaa #smpai bila-2 pun dia tkkn tahu -,- haaaa,

korg tahuuu tk, org text aku lagu CODY SIMPSON, org mesej aku lagu CODY SIMPSON, blog aku lag CODY SIMPSON, buka youtube cari lagu CODY SIMPSON, buka 4shared download lagu CODY SIMPSON semua kena mengena dgn CODY SIMPSON kn? hahaha xD

hmmmmmmmmmmmmm, aku mmg minat dia sgtttttttttt, smpai JATUH CINTA <3 gila tk gila kn aku nii? ahha, merepek story akuu nii. okay and lastly ILUFFCHU CODY SIMPSON <3

Saturday, 10 September 2011

thanks 'OUWIS'

ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

thanks to my friend 'MUHAMMAD OUWIS' sbb ajar saya sain ;D sayangggggggggggggg awak #cehh wahh ;) kalau tkda dia kan mcm manank jwb exam weih? pecah otak dohh, nasib baik ada kawan mcm ni? kalau tkda? dekat sch orang kedekut ilmu punya nasib baik dkt Facebook tkda haha #jkjk. btw korang ada kwn mcm ni? tkda punyaaaaaaaaaaaaa haha poyo kjap ;p okayy itu jeee kot nk story :) thanks again 'MUHAMMAD OUWIS'