Friday, 28 October 2011

erhhhhhhhh -.-



ASSALAMUALAIKUM AND HAY

nmpak picture dkt atas tu, seriously bkn aku -..- mcm apa je ken? erh barbie betul lah >< okay now aku memey bengang, aku dah tahu siapa buat. mcm apa jee, okay sara sabar okay :')

Saturday, 22 October 2011

berazam :')

ASSALAMUALAIKUM AND HAY

baca title aku ken?yeah 'berazam' kwn aku ada hutang aku 170, huh! banyak right? -..- tp tkpa sbb dia dlm kesusahan aku tlg dia promise nk bayar balik, tp skrg dia baru bayar 50, tkpa aku faham :) haaa dpt duit tu aku berazam, nk berlanja satu family aku pegi mkn? hihi, aku dah ckp dgn ibu aku, ibu ckp boleh no prob, haha siapa tolak ken bila org nk berlanja ;D

Saturday, 15 October 2011

ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okay now aku nk story pasal apa-2 jelah kn ;) benda nni tukar-2 topik tauu? jgn sakit hati pula baca blog aku k? *btw suka hati aku lah ;p hahah okayy :)

now aku nk bf lah wehh, bf yg boleh care pasal aku dohh ;) aku ada suka dkt sorg mamat ni, alahaii dia dah ada gf lah, rugi ken? >< tp tkpa ada ramai lg ken lelaki dkt luar sana, bkn kau sorg je k? erhh aku nk nii knp lelaki suka bg harapan tinggi dkt perempuan? erhh wehh aku ckp kau ramai lelaki mcmtu wehh buat dkt aku -..- last-2 aperak ._. buat aku bengang pun ada ken. tp chill ;D and aku nk satu je lelaki yg care pasal aku ;) thanks :) haaa cita-2 aku, aku nk jd designer weh, kau ada? tkda, hahah ;) okayy knp aku nk jd designer? sbb nenek aku designer aku tgk mcm best jee, then aku terminat lah wehh ;D tp atuk aku ckp designer tk best ;'D hahahaha *aku mampu ketawa je ;'D tp kekadang cita-2 aku tukar ;) nk jd model ;p fuyooo model tuu #mcm dpt yangg. hahaha xD biasa ;ah budak-2 mcm dia minat kn ;) hahah xD now aku dah rajin pegi sch wehh, dulu liat gila nk pegi sch >< now sukaaa je nk pegi sch, ni bkn sbb dah nk akhir tahun tauu? erhh -.- sbb jumpa kekwn aku yg gila-2 tuu. hahaha xD dari duduk rumah? tk buat apaa baik pegi sch ken? jumpa kwn-2 yg happy-2. bg aku kwn boleh buat kita ketawa :) aku ingat lg kwn karib aku tanya iaitu MIMI : MIMI: Sara, aku nk tanya ni boleh? AKU: Tanya lah, apa dia? MIMI: Kau lebih pilih family ke bf? AKU: Mestilah family org bodoh je pilih bf. MIMI: Kau lebih pilih aku ke bf kau? AKU: Dah tentu-2 kau wehh. kita ada masalah dgn bf story dkt kwn juga ken? weh? aku syg kau lah mokk :* #aku cium pipi dia. MIMI: Thanks wehh. #dia senyum :) okay, aku rindu kau gila vaviiiiiiiiiiiiiiiii wehhh >< dah lama siakk tk meet kau :/ dulu kita selalu sama-2 ken. pegi mana mesti kita berdua kn? erhh iluffchuu :* bila kita jln je mesti kita kepit tangan kn, kau ckp 'baik kita kepit tangan sara, nanti ada org amek kau and ada org amek aku' haha then aku apa lg kepet tangan kau sekuat hati aku ken? huh! bila akhir tahun kau nangis ken? then kau peluk aku ken? yee aku pun wehh, tk boleh nk lepas kn kau, dah hampir setahun tk meet kau. tp tkpa asal kn kita still contact wehh. btw iloveyou budak :*

Thursday, 13 October 2011

hi hi :>

ASSALAMUALAIKUM AND HAY.

okay aku tk tahu nk story apa lahh. huh cerita apa yg ada kn? if boring boleh close ini blog okay? nanti blog aku dah tkda dkt window korg :)

okay aku ckp korg blog ni aku dah mcm mls je nk layan kn? tp if boring baru lah aku terhegeh hegeh nk update blog, hahah xD itu saya k? haaaa itu jelah yg aku nk update haha, tkda kerja kn? biar lah aku punya hal lah ngokkk ;p kbye :)

Sunday, 2 October 2011

adik baru :>




okayy ni adik baru aku :D nama dia Nursyafiqa Airida <3 sumpahh comeeeeeeel then suka gila-2 diaaa ni. td aku ajar cara nk buat skype allah punya lah susah nk ajar kau nii dikkk. hahaha xD btw nice dohh kau :* iloveyou :>