Tuesday, 30 August 2011

Sunday, 28 August 2011

SYG ILUFFCHU





ASSALMUALAIKUM AND HAY .

Haaa, nmpak pict pict dkt atas tuuuu, korang tahu siapa? Dia 'KAKAK' akuu adaa faham? Korg rampas aku benci korang <3 aku ckap betullllllllllllll aku mmg jealous gilaaaaaaaaaaaaaaaaa if dia adaa adik angkat lainnn, sebab aku sayang sangatttttttttttttttttt dkt diaaa. Ehhhh sys gumok iluffchu tauu? 'SEALAMAT HARI MERDEKARAYA SAYANG' Kalau bolehh adik nk jumpa sys ;D

Thursday, 25 August 2011

KENANGAN PAHIT AKU !

ASSALAMUALAIKUM AND HAY.

Benda nea mmg aku segan nak stoy dkt korang lahh kan, memandang kan aku selalu ingat kan perkara yang sudah lama berlaku pada tahun 2007 time aku umur 9 tahun , yg tidak tahu pa pa lagi >< sebelum aku story ada kan aku tulis status dekat FACEBOOK aku benci nama 'AZRUL' sebab . . .  baca story aku dulu kayy.

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa, story nea bermula, time perlajaran agama, semua perlajar islam dikehendaki pergi kea bilik pendidikn islam. Time tuu ustazah tak masuk kelas lh, then aku ajak lahhh kawan aku pergi tndas. Dua orang jea weiii.

Perjalan nk ketandas tuuuu, aku nmpak lah perlajar islam nea diaa pergi kelas moral weiyy dia lepak dgn budak CINA INDIA KRISTIAN and bagaii lahhh kannn, perjalan nk pergi tandas mesti lalu depan kelas moral tuuuuu. Budak nama azrul nea dah lama suka aku, tp ditolak yealahhh kan time darjah 3 mana ada cintan-2 nea lg kannn.

Diaaaaaaa nk balas dendam dia nmpak aku dia kejar aku, aku pun larii lahhhh, kwn aku tngok mcm @#$%& hm, aku lari masuk tndas lahhh, aku ingat dia tk berani nak msuk tandas sbb tandas perempuan kannn,rupanyaa dia masuk wahhhhhhh aku dah cuak gilaaaaaaa. Dalam tandas tu dia pegang dua dua tngan aku dia tolak aku dkt dinding, korg tahu dia nak buatpaaaaaaaaaaaaa owhhhhh noooooooooooo dia nak @#$%& aku weiy aku mcm nk nangis lahhh then HERO aku dtg dia tolong weiyyyyyy. Ohhhhhhhh ILOVEYOU MY HERO Korg tahu hero aku GURU BESAR AKU TAUU <3

 Then dia kena gntung sekolahhh, aku ckp alhamdullilah weiyyy :( fuhhhhh so pengajaran dalam story aku nea korg jgn lahh buat org yang mencintai korg tertunggu tunggu weiyyy okayyy :)

Tuesday, 9 August 2011

happy ;'D

ASSALAMUALAIKUM AND HAY ,

wahh , dahh lama tak update ini blog lahh , sudahh berabuk lahh ini blog , hahah :D tu lahhh korang tgk blog aku dah berabuk nii sebab korang tak follow lahh nii , haaa . sebenarnya story aku nii takda kena mngena pun dengan topic nyaa , hihi xD

story diaa mcm nii , akuu happy ? haa sebab akuu dahh okayy dengan diaa , dah makin rapat lahh , dengan diaa , tp dekat sch still belum lgg lahh -_- tp takpaa asal kn aku dahh rapat dengan diaa balik tuu pun dalam FACEBOOK ;'D diaa tiba tiba tegur aku , wahhh syokkk nyaaaaaaaaaaaaaa xD akuu apa lg mngelabah tak tentu arahh , weee weeeeeeeeeee <3 btw budak yg aku maksud kn nii iss GIRL not BOY :D sch aku semua girl takda boy pun ;D

hm , diaaaa tegur aku dkt wall , diaa cakap dp aku comellllllllllll <3 wahhhhhhhhhh akuu pun apaa lg dengan pantas aku balas ;D hahahahahahah -__- thennnnnnnnnn kitaaaa orang chat , walling and komen-2 lahh pict tuu yang dahh rapat , then td dekat sch aku ingat boleh rapat lahh tp , takk , masing-2 segan babun -_- tp takpa saya sukaaaaa , sebab saya rapat dengan awak walaupun hanya sekadar ni FACEBOOK . hm , aku harap budak ****** dahhhh tak buat fitnah pasal kitaaa orang and nak bg kitaa orang gaduh balik , no wayyy aku bg ;P ILOVEYOU N** F***** A*** :')