Friday, 29 April 2011

saya lah kott :DD

heyyhey : ) ini saya lahh sara :DD cehh wahh , HAHA . hari ni ?? hurm nak tahu ? HAHA , hari ni berjalan je kott , penat siott . but best sangat-2 . asyik makan jee , makan ini lah makan itu lahh , * wahh besar nye perut saya * hee : ) tadi pergi urut , huh ! sumpah lega gila lepas kena urut , dia urut kaki , macam tahu-2 jee aku sakit kaki , yelahh lepass sukan kankan ?? sedapp sangat tapi sakit jugakk lahh . bolehh lahh butt best . hurm , yang best tho , dapat topap ibu berlanja ~ HAHA :DD itu yang menarik agaknyaa ( ; ~ HAHA :DD . nak tukar topik tau ??? ( ; jeng-2 stukar-2 ~ takk sabar nakk tunggu hari ahad ni ohhh , tengah gelabah nii , nak tahu sebab apee ?? hari ahad ni baruu aku cerita tautau ? huh ! gelabah-2 . cehh poyo pulakk : ) , sampai sini jee kott penat lahh taip banyak-2 :DD .

Wednesday, 27 April 2011

saya punya BF agak nya ( ;

Amar Maula kott -.-'

hurm dia ni BF aku kott rasanya , tak pasti dohh . dia pandai amek hati aku kott 
tapi dia dah lama tak text aku hampir sebulan rasanya , sumpah missgiladekatkau
mana kau menghilang pun aku tak tahu . hurm , perangai dia mcm dah lain terhadap
aku : ( aku rasa dia dah tak sayang aku agak nye , ahh , malss nak cerita panjang-2
senang cerita lah , aku tak pasti yang aku ni GF dia ke takk , tengah pelik .
btw iloveyouamar <3


saye punye bie :DD

besfriend saya :d jangan curikk

hoho :DD name dia Ummi Masturah bt Abdul Aziz , hee (: dia cantik ramai orang
suke dia taukk ? dia baik , penyabar , haha :DD tapi sayang dia pergi seketike
)): meninggal kan aku , dia pergi mrsm misskaudohh . hemm dia nii tak suke orang
selekeh-2 ni , dia gelii , dia ni pembersih lahh kann , haha :DD tapi ade jee orang
nak rampass dia dari aku , tapi kiteorang hadapi nyee same-2 . dia tahu ape isi
hati aku , sebab tho aku sayangss dia , and takde siape yang boleh pisah kan kite orang 
kau bff <3 <3 <3 <3 <3

Tuesday, 26 April 2011

twins aku :))

sayang korang dohh <3

yang kecik tu nadia kecik lahh , haha budak paling comel , mcm yg aku cerite
 dia nikuatt tacing tau ? so pandai-2 korang jage hati dia okayy ? sebelah nye mimi , beztie
aku , dia sekarang dekat MRSM lame kott tak
jumpe dia miss dia dohh hemm , dia ni punsame kalau gelak mesti pukul orang punya ,
haha dia suke gelak dohh , sebelahh nye
and sebelah nye lagi dee , dia ni sekarang dahh berubah dah takk rapat dengan kite orang ,
dah ade kawan
baru kott , so lupe kan twins dia lahh , aku rindu kau yang dulu lahh dee .
and aku harap kite dapat bersame macam dulu okay ?

budak mengong :DD


HAHA :DD muka macam pukiamak (;

kau kenape hah ? semua kawan aku kau ambek , terutama kembar aku dohh 
aku sayang dia taukk ?? lepass tu kau tipu aku and fitnah alin , kau saje nak bg
aku and dia gaduh , kau susah ke aku rapat dengan dia , kau buat hal kau sudah 
lahh jangan ganggu hidup aku dengan kawan-2 yang aku sayangss .
ihateyou forever ang ever :((
cukup-2 lah musnah kan hidup orang , jangan jage tepi kain orang
 jagelah tepi kain kau sendiri .