Wednesday, 27 April 2011

saye punye bie :DD

besfriend saya :d jangan curikk

hoho :DD name dia Ummi Masturah bt Abdul Aziz , hee (: dia cantik ramai orang
suke dia taukk ? dia baik , penyabar , haha :DD tapi sayang dia pergi seketike
)): meninggal kan aku , dia pergi mrsm misskaudohh . hemm dia nii tak suke orang
selekeh-2 ni , dia gelii , dia ni pembersih lahh kann , haha :DD tapi ade jee orang
nak rampass dia dari aku , tapi kiteorang hadapi nyee same-2 . dia tahu ape isi
hati aku , sebab tho aku sayangss dia , and takde siape yang boleh pisah kan kite orang 
kau bff <3 <3 <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment