Friday, 25 November 2011

biy Aina XD



ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okay firsly trharu gila dia update blog pasal aku, okay aku baca terharu gila doo. dia bkn lesboo aku k? kitorg just rapat and saje mnggedik pnggil biy beby bagai tu lah kayyy? aku trharu gila lpas baca blog dia tuu, haha xD



haaaa tu lah Aina nyaa, nama dia Nur Aina Zafira, haha. k omey kn? haritu ada gaduh dgn dia, okay malas nk cerita. kang tringat ingat. aku jealouse gila if ada org pnggil biy beby dgn dia, haha. mybe aku dah anggap dia kwn baik aku dunia akhirat kot, mwehehe xD okay ILOVEYPUSOMUSH ♥

Wednesday, 23 November 2011

Muslim ;D



ASSALAMUALIKUM AND HAY

haa, korg nmpak pict dkt atas tu? Muslim Ahmad kn? jyeah aku suka dia. dia bagus gila whoaa main bola zD okay skrg dah ramai kn story pasal Nazmi Faiz, okay aku pun suka dia juga, dia kecik tp berapi whoaa, dia lari laju, k bagus dia main. haa walaupun skrg dah kepoh pasal Nazmi Faiz, aku tetap setia dgn Muslim Ahmad ♥

Monday, 21 November 2011

ALHANDULLILAH :)



ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okay first sekali alhamdullilah MALAYSIA MENANG ♥ okay aku bersyukur sgt xD korg tahu tk masa endon dpt gol pertama tu, aku rasa mcm dah tkda harapan lngsung, aku nangis tau weh? tp aku buat relex je ;D dlm hati aku, aku ckp allah pasti akan brpihak pada kita ♥ ye akhirnya doa aku trkabul bkn doa aku je doa rakyat MALAYSIA ♥

TERIMA KASIH MALAYSIA ILOOVEYOU ♥

Thursday, 17 November 2011

Alhamdulillah :)






ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okay, Syahrul thanks sbb dpt jaringkan gol and mmbuatkn MALAYSIA menang, hope dot brterusan k? thanks too kepada Khairul Fahmi :) mmg trbaik lah kn, tk bolos pun bola. walapun kaki dia agak cedera sikit tp dia dah berusaha whoaa ;D thanks kpd permain MALAYSIA sbb dah berusaha dgn baik. last word SAYA BANGGA JADI ANAK MALAYSIA ♥

Monday, 14 November 2011

Tiba-tiba

ASSALMULAIKUM AND HAY

okay, title aku tiba-tiba right? ya tetiba aku tersuka sorg lelaki ni wehh, aku pun tk tahu knp. aku tk selalu im dia, aku selalu buka profile dia, nk tgk kot-2 dia ada gf ke. hahah ;D

then td aku buka profile dia tiba-tiba in a relationship, whoaa sakit hati aku ni brooookkk >< tersentap tauu? aku mcm dah tk boleh nk pikir pape dah weh.

aku ingat dia suka aku sbb dia rajin im aku tau, aku ni tk rajin im dia, biasa lah perempuan jual mahal lah sikit kn? ahahah xD

then td tgh im dgn dia, tiba-tiba tergerak hati nk tanya pasal gf dia tu tau? huh, dimulakan dgn bismillah okay aku tanya soalannya sory aku tk boleh bgtahu nanti dia tahu yg tu diri dia ;) jawapan dia itu 'FAKE' je. whoaaaaaaa hati aku gembira gila kott xD lega dohh :b

huh, okay smpai sini je story aku :-)

Monday, 7 November 2011

School :)

ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okayy baca title? 'SCHOOL' ken? yaa cuti dah nk dkt. best memey best, tp nanti rindu kengkwn kita whoaaa, haaa tkpa-2 insyaallah nanti kita hang sama-2 k? korg rasa tk apa yg aku rasa skrg ni? tahun 2011 cpt je nk berlalu ken? 2012 dah nk muncul dah. huh! #takut juga ni >< tukar topik, cuti nanti aku pegi langkawi and maybe pd ♥ okay rasa tk sabar tu memey adaaa. okayy nk ikut? jommmm xD haha, kk smpai sini je story aku. byee :b