Saturday, 21 May 2011

Miss kau lh ngokk --'



Mimi mana kau ngokk ? Kata nak meet tapi ? Mana kau haa ? Kau still dekat PERAK hurm , macam mana nak meet ? Kau kau masuk MARSM ? Hurm kau janji tkkan tinggal kan aku ohh ? Kau BFF aku tahu tk ? Hurm sumpah MISS MISS MISS MISS MISS MISS MISS MISS MISS gila dekat kau :)) Dapat meet kau aku peluk kau ketat ketat taukkk ? Cium pipi kau yang tembam tuu , baru aku puas :DD Cepat lh balik budak PANDAI <3

Thank You :))



Thank you to my bie , sebab bantu aku edit blog nii haa , bhaha :DD sayang kau lh bie <3 dia baik , comel , cantik , semua ada dekat dia lh , dia sayang aku so aku pun sayang dia ? Korang jeless ? Pegi lh mati :P haha just for fun :)) Dia form 2 kott , nurul azmira nama dia . Hurm kita orang belum penah meet , but MAYBE kita orang akan meet . Hee :)) tk sabar taukk ?

Bile dia nak datang Malaysia ? --'



Cody Simpson ? Bila sayang nak datang malaysia ? Kita boleh meet ohh ? Bhaha :DD sumpah aku minat gila gila dekat dia dohh >< harap harap boleh face to face dengan dia , harap harap lhh , aku sayang dia , tk jumpa pun boleh sayang ke ? Haha :DD Aku memang minat dia .Minat gila-gila en benci gila gila dekat Justin Bieber . Haha :DD Aku harap dia datang mayalasia satu hari nanti , insyaallah aku beli tiket konsert dia . Hee :)) Lebiu lh Cody <3 <3

Tuesday, 17 May 2011

abg pling aku rpat :))



assalamualaikum : )


hayhay :)) ni ahh abg aku yg pling rpat kott , abg ksyangan aku lh snang crite ken ? hee : ) aku kdang kdang jeless jgak ahh , bile mmbe-2 aku rpat dgn dye , hee : ) tapi buat bdoh jelahh bhaha :DD buat-2 tk tahu jee , mcm tk rase pape lh weii hee >< dye blajat dkat UITM pineng so jarang lh dpat jmpe ken ken ? pnah sekali dye nk nk pegi UITM mase mule-2 , dye naik bas dkat klang sntral , aku nangess dohh , bahha :DD then dye kate ' kakak nanges kate pun angah ni abg ksyngan dye ken ' aku diam jee smbil lap air mate aku nii , then dh selalu dye pegi UITM aku dh mcm tk kisah lahh sbab dh biase ken haha :DD s,pai sini jelahhh : )

Monday, 16 May 2011

sibling aku : )



hayhay :)) ni sibling aku :DD dorang paling rapat dengan aku , hee :)) yang first tuu 20 tahun die berlajar dekat UITM pineng , baju hitam tuu 15 school dekat High School , pakai spec tuu adik aku 12 school dekat Sk ( 1 ) jalan meru , ni lahh sibling aku yang paling rapat , ade lagii due , but tak rapat lahh . sebab dieorang kerjee ohh , so susah lahh nak rapay ken ? but kite orang memang riang lahh weii , kite orang selalu kumpul dekat depan then gelah ramai ramai ohh :DD best best doh , aku bahagia sangat dapat sibling macam nii hee :)) btw ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH <3

gaduh dengan kakak --'



hurm , harii nii die salah sangke dengan aku dohh , die ingatt aku ade kakak baru , pelik pade hal takde dohh --' then die suruh aku dengar laguu ape tahh , laguu aku lupe tajuk , but pasal tak memilhmu  , yelahh kott then aku antar ayat nii dekat diee "kakak ,gtg baii .,btw iloveyousofuckingdamnmuch !kakak tak penah tah tuu ken ?adikk memang banyak kakak angkat ,but adik paling sayang kakak lahh .kakak banyak adik angkat ,tapi adik bukan budak yang paling kakak sayang ken ? adik tahu kak , kakak tak payah jelass kan adik dah tahu dahh .adik selalu bace wall kakak dengan adik angkat lain .kakak tak pikir adik jeless pulak . hurm adik pendam jee ,adik nak gtau kakak yang adik jeless tapi , adik pikir jugak , nanti mesti kitee gaduh so adik diam jee .
hurm , adik sayang kakak sangat-2 baii ' tulahh yang aku cakap ,then die tak reply :'(

Sunday, 15 May 2011

babi --'



heish ! korang bengang tak if bf korang kene curik , siap tangkap gambar letak dekat internet --' bengang en ? e . . . aku rase macam nak cepuk jee , betine nii , kau pegilahh dekat Justin Bierber tuu , Cody Simpson bf aku , eish ! kau nii . makin lame aku tengok gmbat nii makin hati aku panas , membare jee , haha :DD wow Cody , ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH <3

Saturday, 14 May 2011

nad tengss ya :))



nad aku nak terime kasihh dengan kau dohh :)) hurm dulu aku gaduh dengan kau , then now kite dah berbaik , so aku ingat lepas kite dah berbaik kau dah taknak layan kau macam sebelum kite gaduh , then tak sangke kau layan aku macam dulu weii , sumpah tak sangkee , IMISSYOU <3 kau dah buat aku happy dohh , sebab budak gile tuu lahh kau terpksee buat aku happy F U C K E R ahh die . btw nad ILOVEYOUSOMUCH <3

shah alam :D

wow , tadi pegi shah alam but tak tangkap gambar lahh , huh ! lupee , ngeeee :)) best shopping tadii ohh , dengan sibling then makan mehh dekat pak ali , mahal ohh makan nyee , ngeee , tapi sedap takpe takpe asal kan sedapp , haha :DD lame takk kuar dngan sibling jee , harii nii dapat pun kuar dengan sibling :)) btw ILOVEYOU SIBLING <3

Friday, 13 May 2011

tengss yaa





wahh tengss ya youu . tolong i buat blog nii : ) if takde you , takde lahh blog i nii , hee :)) tengss sangat sangat wahh terhutang budi same kamu lol : )) hee <3 btw ILOVEYOULAHH sayongg <3

hayy :)


yaww ~ die nii maryam , setiap kali die onl aku akan ajak die wall to wall dengan aku , korang nak tahu sebab ape ? sebab die baik and comel lahh , tengok picx die ohh aku rase muke die macam syila sykes , bhahah :D tapi tak kisah , hurm die nii baik orang nye taukk ? jangan sakit kan hati die tau ? haaa die ni umur same dengan aku 13 tahun  :)) aku sayang die . btw ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH <3

hayhay :))

hayhay :D

wahh semlam pagii best doh , nak tahu sebab ape ? haha :D chat dengan orang tsayang hingge pagi <3 haha gile en ? then die buat lawak sajee , then tak sangke sampai jadi macam nii dohh , haha <3 suke sangat sangatt lahh weii , btw jangan jeless ehh ? hahah , sumpah sayang kau sangat sangat lahh gile :D hahah , tengs buat aku happy happy nii , aku suke sangat sangat , heee : )))



Tuesday, 10 May 2011

Tak sch --'

HayHay ^^

Hari nii tak sch dohh , sebab aku ikutt mak aku keluar pergi . . . pergi mane tuu SECRET lahh >< Haha :DD hurm , comfirm abg aku and adik aku , marah haha :D  diorang sekolah aku cutii , comfirm lahh jeless and marah kenken ? Ngeeeeee ~ lantak lah mom tak kecoh korang nak kecoh pulakk ngeeeeeeeeeeeeeeee ~ Btw sorry kepade Rynie Loveemochupsayangileemo >< sorry sangatsangatt dohh , aku dah promise dengan kau kenken , datang sch nak amek Slurpee ^^ sorry kehh beby ? Errrrrrrrr comfirm die marah dohhh , lahlahlahh --' Hurm okay sampai sinii je kott , i gtg pretty and handsome : )

Yeay :D

Kerhe mathematik aku siapp :D Hee : ) Suke dehh . Akhir nyee , tapi yang lainn masih takk siap wahhh >< Takpe-2 buat ;agiii  , ayooyooo , tolong saye yee ? Help help help : ( Chill dohh sara kau boleh buat . Ya allah mintak-2 lahh boleh siap sebelum esok , hee : ) Harap-harap lahh , aduiii --'

Homework --'


Wahh homework ? Sumpah banyak gilee , geografii , mathematik , sivik and  sejarahh -'- , buduhh banyakk , macam nakk mati jee aku nii , penatt lahh tangan aku --' bodoh lahhh , sabo jelahh >< sayebencihomework lahh weiii tncion . Any help =.=

Sunday, 8 May 2011


Wahh sumpahh laguu nii bestt <3 Hurm dengar yee ? Kalau tak dengar rugii dohhh Haha :D crazy ><

Kakak saye



Yeay kakak saye ~ Name die suke kene kan saye Haha :D Tak lahh name die tasha salena : ) Hayy kakak iloveyou lahh . Hee : ) Die baikk dohh satu jee takk suke mnyakatt aku >< Haha tapi takpe bestt bestt . Die nii lawak , tapi aku gaduh dengan die kott , aku tercakap dekat die ihateyou ,  gile ken ? Aku saje-2 je sbenar nyee dohh , tak tahu sampai macam ni pulak , shitt sorry kakak ><


Yeay <3 my bie : ) Hee . Sebenar nyee die ni kawan rapat saye dekat Facebook : ) Die baik suke dengar cerite aku dekat facebook , lagi pun kiteorang kenal dekat Facebook jee . Ngeeeee ~ die nii cantikk ken ? Hoho :DD haa lupe name die miera lahh --' ie nii jeniss kuat cemburu kott hee , sorry biee ; ) Btw akusayangdiasangatsangatt <3 kau nak amek die ? Aku bagi kau fucker ><

:' (

Loveyou <3

Amar ? Where are you ? Hurm . Mane kau miss kau love kau ><

Saturday, 7 May 2011

Mother's day : )

Assalamualaikum to my mom only :DD

Hay mom happy mother day :DD korang semua nak tahu takk , family aku panggil mak aku ibu , if ibu aku tak dengar kiteorang panggil mom if tak dengar lagi panggil ummi if tak dengar lagii teruss jadii mak cik , Haha :DD tu yang seronok . Hee : ) Ibu aku spoting , tak marah-2 macam ibu , mak , mama or mummy korang , Haha :DD don't jeless jeless jeless yaa ? Haha :D joke lahh* btw saye sayang mak saye sangat sangat , iloveyoumakcik hee : ))

Wednesday, 4 May 2011

Abg saye -.-'

Chuk polak : )

Abg saye : ) abg adik rindu nak tumbuk abg , nak pukol abg , nak lempang abg , nak cubit abg , nak sepak abg , nak tengok senyuman abg , gelak abg , jalan abg , menggedik abg , mesre abg , lawak abg , nghade ngade abg , semue adik rindu taukk ? Abg tak rundu nak cubit tempat suntikan adik ? Hee : ) Imissyouabg

sleep -.-'

Huh ! Dah 3 pagi tak tidur-2 lagii , wow saye hebatt . Cehh padahal dah banyak kali tidur lambatt -.-' HAHA kantoi kantoi kantoi :DD Saye , saye , saye and saye rase macamm . . . . . taknak tidur HAHA :DD nak tahu kenape ? Sebab tak ngantuk lahh mokk >< ituu pun tak tahu ke ? HAHA :DD lopek lahh awak semue : ) aku sorang je yang tak tidur lagi dalam family aku , seram un adee >.< Tapi takpe tabah kan hatii , cehhh ~ saye nak tidur , nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak and nak lahh weii , but saye tidak bolehh tidur lol : ( but why why why why why why why why why and why ? *takde ayat nak cakap sebenar nyee -.-'* Haa but whyy ? Dadadada . Okay try to sleep okay ? Tengss blog teman aku : ) tak lupe kepade Facebook jugak hee : )))

Engaged saye : )


Ohh Akma :DD

Die ni pehh memang baikk , cantikk , comil >.< kadand-2 geram dengan die nii taukk ? Terlampau geram agaknyaa lahh kan . Die ni pun minat blackberry macam aku jugakk : ) warne pink jugak same dengan aku , itu persamaan kiteoranga agak nyee : ) Die ni aku raselah pandai mabek hati aku , rase-2 nye kott HAHA :D

Tuesday, 3 May 2011

semua saye nak -.-'






semue ni aku nakk -.-' nak sangatsangatt :DD cantik cantik kan ? sebab tho aku suke , bukan setakat suke jee , dah suke tahatt gaban dahh :DD nanti nak suruh parents aku beli tho pun kalau dieorang nak beli kan lahh weii : (( kalau dieorang taknak beli kan so makne nyee aku kene beli sendiri lahh kan kan ? comfirm lahh kott , hurmm sumpah teringin gile aduii ==' korang semue mesti nak jugak kan ? kan kan ? tapi mahal kan nak beli semue nii ? dahh comfirm mahal lahh kan . tapi takpe >< aku tetap nak jugak  : ) nak nak and nak lah wei

Monday, 2 May 2011

saya mahu ini : (

 
saye nak boleh takk ?


parents ohh parents ?? saye nak boleh tak ? saye suke taukk ? boleh , boleh , boleh blahh itu yang aku dapat dari parents aku agak nyee , HAHA :DD tapi aku nak sangat ohhh , aku suke sangat dengan blackberry : ) nanti aku nak kumpul duitt lahh , HAHA :DD alhh kang bile aku kumpul duitt tengok-2 zaman blackberry dah tamattt , susah pulak aku kang , AAHH takk kire lahh aku tetap nak black berry : )) if aku ade korang semue jangan jeless okayy ? HAHA :DD poyo pulakk , tho pun kalau aku adelahh , hehe : ) tapi sumpahh aku nak sangatsangatt dohh , korang boleh beli kan ? HAHA :DD dah comfirm takbolehh , hurmm sayenak sayenak and sayenak : (( beli kan lah beli kan lahh , aduii teringinn nyeee lahhh aku nak beli blackberry , huh !! haiyaa .

Sunday, 1 May 2011

kerje -.-'

huh ~ aku tengah tidurr tibe-2 jee aku sedar alahh kadar jee sedare aku ade . pehhh malu and terkejutt -.-' teruss bangun pergi belakang , wahhh : ( then mak aku panggil suruhh masak and buat air untuk sedare aku ,penat , aku pergi depan je mak aku suruh buat kerjee , sumpah penatt huh damn , penat ~ korang buat kerje kee ? memang tak lahh kan ? HAHA :DD eh eh sambong sedih balik lahh  : ( sedih nyee : (( rase nak nangess , cehh wahhh jeng jeng jeng >.< lepass tho ken , keluarge aku gelakk jee , bapak sedare aku buat lawak , wahh timee ni yang best sangatt , gelak sajeeee : DD suke saye taukk ? awak-2 sekalian jangan jeless nyee ?? : )

: DD

  ramiza and faryn yaww : )


ramiza hurm ? just membe jee tak lebih , sebelah nya kakak ankat saya lol : D


nadia my twins : D dee twins saya jugak : )
HAHA , masa sukan tetiba diaorang rapat , mula-2 takk kott pelik -.-

mimi : )

HAHA : DD dia lahh orang paling lawak bagi aku , aku asyik gelak je if lepak dengan dia
: DD