Monday, 16 May 2011

sibling aku : )



hayhay :)) ni sibling aku :DD dorang paling rapat dengan aku , hee :)) yang first tuu 20 tahun die berlajar dekat UITM pineng , baju hitam tuu 15 school dekat High School , pakai spec tuu adik aku 12 school dekat Sk ( 1 ) jalan meru , ni lahh sibling aku yang paling rapat , ade lagii due , but tak rapat lahh . sebab dieorang kerjee ohh , so susah lahh nak rapay ken ? but kite orang memang riang lahh weii , kite orang selalu kumpul dekat depan then gelah ramai ramai ohh :DD best best doh , aku bahagia sangat dapat sibling macam nii hee :)) btw ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH <3

No comments:

Post a Comment