Tuesday, 10 May 2011

Tak sch --'

HayHay ^^

Hari nii tak sch dohh , sebab aku ikutt mak aku keluar pergi . . . pergi mane tuu SECRET lahh >< Haha :DD hurm , comfirm abg aku and adik aku , marah haha :D  diorang sekolah aku cutii , comfirm lahh jeless and marah kenken ? Ngeeeeee ~ lantak lah mom tak kecoh korang nak kecoh pulakk ngeeeeeeeeeeeeeeee ~ Btw sorry kepade Rynie Loveemochupsayangileemo >< sorry sangatsangatt dohh , aku dah promise dengan kau kenken , datang sch nak amek Slurpee ^^ sorry kehh beby ? Errrrrrrrr comfirm die marah dohhh , lahlahlahh --' Hurm okay sampai sinii je kott , i gtg pretty and handsome : )

No comments:

Post a Comment