Sunday, 1 May 2011

kerje -.-'

huh ~ aku tengah tidurr tibe-2 jee aku sedar alahh kadar jee sedare aku ade . pehhh malu and terkejutt -.-' teruss bangun pergi belakang , wahhh : ( then mak aku panggil suruhh masak and buat air untuk sedare aku ,penat , aku pergi depan je mak aku suruh buat kerjee , sumpah penatt huh damn , penat ~ korang buat kerje kee ? memang tak lahh kan ? HAHA :DD eh eh sambong sedih balik lahh  : ( sedih nyee : (( rase nak nangess , cehh wahhh jeng jeng jeng >.< lepass tho ken , keluarge aku gelakk jee , bapak sedare aku buat lawak , wahh timee ni yang best sangatt , gelak sajeeee : DD suke saye taukk ? awak-2 sekalian jangan jeless nyee ?? : )

No comments:

Post a Comment