Saturday, 7 May 2011

Mother's day : )

Assalamualaikum to my mom only :DD

Hay mom happy mother day :DD korang semua nak tahu takk , family aku panggil mak aku ibu , if ibu aku tak dengar kiteorang panggil mom if tak dengar lagi panggil ummi if tak dengar lagii teruss jadii mak cik , Haha :DD tu yang seronok . Hee : ) Ibu aku spoting , tak marah-2 macam ibu , mak , mama or mummy korang , Haha :DD don't jeless jeless jeless yaa ? Haha :D joke lahh* btw saye sayang mak saye sangat sangat , iloveyoumakcik hee : ))

No comments:

Post a Comment