Wednesday, 22 June 2011

Teringin berpunya xD

Hi Hi Hi and Hi x

Yaa teringin berpunya macam anda anda sekalian lah . Bhaha ayat aku tk boleh belah lahh . Yes yes and yes mmg aku teringin sangat berpunye weii ") If berpunye dpt kasih syg lebih if single mcm boring but aku nk sangat try single setahun ') tk setahun pun 5 bulan pun jadilh weii knkn ?

Korg korg ada calon tk ? Bhaha :DD just joke . Aku tknk calon calon nii weii , aku nk lelaki tu timbul perasan syg dia dkt aku weii . Aku nk dgr nasihat kakak aku tu si TASHA SALENA ( FAR'SHA) Haha xD btw adik ingat pesan kakak <3 Betul kn ? Nk coup mesti carik lelaki yang baik kn ? Kn kn ? Huh , harap harap dpt . Ngeee -,-'

Kjap kjap , aku nk boyfie and aku nk single . Yaa mana satu weii , lebih baik aku pilih single kn kn ? Bab kate kakak aku tu berlajar dulu baru coup coup ni . Haha :D But single boring lh , coup best tapi kadang kadang menyakit kn hati pun ada jugak kn ?

Okay okay sampai sini je kott , boring so update lh blog nii X)

No comments:

Post a Comment