Monday, 18 July 2011

Aduii .




ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

Haa Cody Simpson , haaa korg dah tahu kn aku minat Cody Simpson , yee mmg aku minat diaaa sangat sangat weiii , tapii now dia dahh jadi orang keduaa yang aku minatt alaahhh , aku tk tahu kenape tibe tibe jee bokeh jadi mcm nii , dulu yeye aku minat dia gilaa babi punya skrg ? SORRY TO SAY LAHH BRO :'D tapi walau mcm mana pun diaa tetap aku minat . ILOVEYOU CODY SIMPSON <3


Hayy Justin Biebier , yaa now aku minat diaa gila babeng , aku tak tahu kenape -,-' dulu memang yeye aku FUCK diaa now aku dah tersangkut dengan diaa weii . Maybe sebab KALASHA and BALQIS mmbe aku yang selalu nyanyi lagi Justin Bieber dekar kitorg . Terutama org yg benci Justin Bieber diaa akan nyanyi dkt org tu contohnya aku dulu aku FUCK dia kn now aku dahh suka <3 Kenapa weii ? Kenapa aku boleh minat diaa ? Sampai blog aku pun laguu dia weii . Aww LOVEYOUYOUYOU JUSTIN BIEBER <3

HAAA AKU TERINGIN NAK TENGOK CODY AND JUSTIN BERDUET , HAHA xD

1 comment:

  1. Do you know apa yang kau maksudkan dengan "dulu aku FUCK dia kn now aku dah suka" means kau had sex with him like please check whatever are you writing. like seriously?

    ReplyDelete