Saturday, 9 July 2011

Tarik Telinga xD

ASSALAMUALAIKUM AND HAY :]

Tadi ambik reprt card weii :'] pehh aku ckp kau keputusan dahh lah teruk then ibu and abang ambik lagii buat aku cuak weii , pehh lepas kene ambik report card semua aku kene tarik telinga aww aww sakit tuu weii , nk rase ? Buat lh mcm aku , ahaha xD

Haa mcm nii , mule mule tunggu giliran tau tau ? Then aku dahh cuak dh , fuhh then tibe giliran aku , aku dahh cuak takut cikgu gtau ibu mcm mcm pasal aku then cikgu ckp ape tau ? Cikgu ckp sara nii bagus dlm kelas bile saye tanye satu kelas mulut dia yang bising , diaa boleh jawab lh , mcm mcm cikgu ckp then aku lege gile xD

Tibe untunk tunjuk keputusan dekat ibu dua mate perlajarn aku turun weii yaituu MATH and GEO >< sebelum peperiksaan pertengahah tahun nii , MATH aku dpt 88 GEO aku dpt 80 weii pertengahan ni nak tahu aku dpt berape ? MATH 46 GEO 48 , turun gilee gilee kn kn kn ? Pehh teruk dohh x[

Hm , bile dh habis semua tuu , tuu yg aku kene tarik telinge tuu , mule mule ibu , ibu lagii gmpak tarik dpn dpn org , then aku mulee buat muke sebel aku nii , then samapi kerete abang aku pulak , abang aku bkn main sakit lg diaa tarik , mm sedap and trbaikkkkkkkkk weii xD tuu je kott , ahaha "D

No comments:

Post a Comment