Thursday, 7 July 2011

Sakit bodoh !

ASSLAMMUALAIKUM AND HAY :]

Okay smlm dkt sch dia pukul aku , kfinee mmg sakitt rase nk mati tahap gaban .Kau pukul tangan aku sampai lebam aku tahu badan kau besar , ingat aku yang kecik ni tk kuat ke , ntah ntah aku lg kuat dari kau kott . Hm aku mengadu dkt mmbe mmbe aku then dorg nk gaduh aku cakap tkyah lh , hal aku bukan hal korg , haha mengadu sajaa nk ambik perhatian jee xD

Hm , story dia mcm nii , kwn aku ada mcm buntal buntal sikit , kitorg pnggil diaa bantal , diaa comel kott . Haha xD then mmbe aku dgn aku rebut nk si bantal nii , ahaha then budak yang pukul aku tuu terase yg kitorg  pggil dia bantal perasan sial , pehh , aku cakap kau . Haish sabar jee , then dia pukul lh tangan aku then aku nk balas dia dh blah , malas aku nk kejar like mcm budak sakai main kejar-2 .

Then mase kelas agame dia dtg kelas aku , belajar agama dkt situu then ustazah suruh lh tulis bahase jawi dkt depan , ape lg aku nk lh kn dgn mmbe mmbe aku , jawi simple jee ken ken ? Haha xD then sii gemok tuu moden kott tk tahu tulis jawi , kitorg suruh lh ustazah pnggil si gemok tuu , suruh tulis , aku nmpak mukee dia mcm cuakk jee , haha xD Padan kau .Haha :D

Hm , ustazah tetap tknk panggil diaa , sebab ustazah tknk bg diaa malu lh konon dlm kelas sabar jee aku . Haish -.-' then mmbe aku nii si mimi dia jerit kuat kuat dia ckp USTAZAH SURUH LH DIANA TUU , haa name budak tuun diana , then diana diri diaa ckp AKU LEMPANG KAU . Then mmbe aku ckp LEMPANG AHH SINI AHH , then diaa diam jee , nmpak sangat cuak kau tuu weii , haha xD

Yee ? Harini aku nk balas dkt kau , lagi kuat mcm mana kau buat aku . Kau terase pahall ? Terase diri kau gemok , kau mmg gemok pun . Haha xD komfem lepas aku pukul kau  , kau akan ngadu rytee ? Dengan kakak kau , pleasee lh aku tk takut lh dgn kakak kau tuu , kakak kau and kau same jee dua kali lime jugak mcm kau . Jyeahh kau tunggu je aku dkt sch okay ? Jangan nangis eah ? xD

No comments:

Post a Comment