Thursday, 14 July 2011

SABAR JE DGN CINA NI !

ASSALAMUALAIKUN AND HAY .

Td dkt sch , time sivik tp berlajar geo . Cikgu yg ajar ni name dia Cik Lee tau ? Dh lh tua tk kawin-2 , ahaha xD dia tuu nmpak sangat tk suke aku weii , mcm vavi jee CINA tuu , dh lh agak SENGAU xD

Haa td buat pembetulan geo , cikgu suruh bace ramai ramai weii . Aku bace slow jee , korg duduk sebelah aku pun korang tkkan dgr punye lhh x) Hahah then dia ckp syarafina [ yaa that's my name ] , kenepe kamu tidak bace ye ? Aku jwb haa ? Dia pegi dpn aku , hm . Then aku jeling jee , aku pndang tmpat lain weii . Buat dono , then dia ckp lain kali bace .

Then cikgu belahh dari tmpat aku wei , haa then sambung bace , dia ckp aku still tknk bace . Haa Dia suruh aku bace sorg-2 dgn nada yg kuat . Then aku bace dgn nada yg kuat care melawan , haha amik kau xD

Then lpas bace cikgu ckp kenape awak mcm tk puas hati , then aku diam aku pndang kwn aku yg duduk sebelah aku tu , then aku pndang tingkap lh meja lh mcm mcm lh , then dia ckp saye tanye awak ni , aku buat dono lagii . Dia tnye lg SAYARFINA kenape awak tk puas hati ? Then aku jwb SAYE TK CKP YG SAYE TK PUAS HATI ENN ? Dlm hati aku BANGSAT -,-'

Haa dia boleh pulak tk dgr punya kuat aku ckp , bodoh betul then mmbe aku tolong ckp kn , haa then dia ckp saye tahu awk tk ckp tp care awak mcm tk puas hati aku buat bodh jee weii . then mase dia dh tamat then dia keluar jee aku ckp mcm ni PUKIMAK ANJING BETUL LH aku jerit mcmtu , then semua mmbe aku dtg dkt aku diorg ckp weii sara berani kau mnjwb dgn cikgu en ? Mmg ramai ahh tabit aku . Wahh terima kasih haa ? Mmg padan muke kau ANAK DARE TUA xD

No comments:

Post a Comment