Wednesday, 27 July 2011

thankyouu :D

ASSLAMUALAIKUM AND HAY .

lagu blog aku ? yaa walaupun dah lama still best :D hahahahah , dulu ni lahh lagu kesukaan aku , sentiasa dengar jee dulu , then aku dah lama tak dengar , tiba tiba aku teringat lagu nii . nak tahu macam mana aku boleh teringat ? teeheeee xD baca story aku lahh :)

tadi tadi and tadi , ada pertandingan bercerita dekat sch , then ada persembahan sekali , whoaaaa LEEYOT , KALASHA AND JOANNA :) nyanyi lagu FALL FOR YOU ni  then aku apa lagi dekay bawah terjerik jerit lahh , aku pun nyanyi ahh sekali , hohoho best best . lepasni aku takkan lupa kan laguu ni lahh . ILOVEYOULAH , hahahah .

korang korang , JOANNA , LEEYOT AND KALASHA thankyouu tau ? ILOVEYOU , buat aku ingat lagu ni , hihihi xD

No comments:

Post a Comment