Thursday, 1 December 2011

Faizul Isyard *rasa nk bunuh je kau

ASSALAMUALAIKUM AND HAY

okay, aku mmg tk sangka gila wehh perangai kau mcm hantu. okayy smlm 1.12.2011 aku minta break dgn dia, sbb apa? okay aku tkda sebb, ntah knplah aku nk break dgn dia. seriously aku mmg tkda alasan wehh :'D sory k syg? erhh aku tk tahu knp k? so jgn tnya knp? --'

then pg ni aku buka profile dia, ya Allah dia buat relay gn girl lain. hati aku sakit gila doo. >< baru smlm beb kita break harini pg aku tgk kau dah ada relay. sumpah kau mmg siaaaaaaal --' lelaki jenis apa pun aku tk tahu.

SEMOGA KAU CEPAT MATI :')

No comments:

Post a Comment